Mindfulness bij pijn

Mindfulness bij stress

Mindful pilates

Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is het trainen van de aandacht met als doel meer aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel en vanuit een vriendelijke houding. Mindfulness kan op veel verschillende manieren worden toegepast.
Tuinhof Vitaal biedt trainingen aan voor Mindfulness bij stress en Mindfulness bij pijn. Daarnaast geeft IdaTuinhof lessen Mindful Pilates en organiseert zij Stiltedagen en thema avonden.

Mindfulness bij stress 

Ervaar je veel stress in je dagelijkse leven en heb je daar last van? Met Mindfulness kun je daarin verandering brengen. Mindfulness versterkt je veerkracht in het omgaan met stress en lastige omstandigheden in je leven. Je wordt je meer bewust van je lichaam, je gedachten en je gevoelens en hoe je hiermee omgaat. Met Mindfulness leer je rust en ruimte creëren in de hectiek van de dag. Het resultaat is meer energie en meer genieten.
Naar de trainingen >>

Mindfulness bij pijn – Breathworks

Wat te doen als de pijn niet op te lossen is? Dan helpt het om kwaliteiten in jezelf te ontwikkelen die gericht zijn op verzachting van de pijn. Dat leer je met Breathworks. Breathworks is een op Mindfulness gebaseerd trainingsprogramma voor mensen met chronische pijn of ziekte.

‘’Vecht niet langer tegen de pijn, dit kan juist de toegang zijn tot compassie en geluk”. Deze uitspraak is van Vidyamala Burch. Zij ontwikkelde Breathworks in eerste instantie om zelf te leren omgaan met pijn in haar dagelijks leven. Inmiddels hebben vele anderen ook baat bij haar programma.
Naar de trainingen >>

Mindful Pilates

Wil je met aandacht en ontspanning werken aan een krachtig en lenig lichaam? Heb je fysieke klachten en wil je je spierconditie op een gezonde manier trainen?
Dan is de Mindful Pilates les geschikt voor jou. Bij Mindful Pilates staan we regelmatig even stil bij wat je voelt in je lichaam. Hierdoor leer je om met aandacht te bewegen en voel je ook precies wat jouw lichaam aankan. Je zult merken dat door de training je lichaamshouding verbetert.
Naar de lessen >>

Meditatie- Thema bijeenkomst

Wil je je mindfulness vaardigheden verdiepen of je laten inspireren? Ida organiseert regelmatig meditatie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten beoefenen we inzichtmeditatie, liefdevolle vriendelijkheid of compassie meditaties en mindful bewegen.
Lees meer >>

Piet

Haarlem

Ik vind het geweldig!

Mieke

Utrecht

Ik vind het geweldig!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op

    Uw naam (verplicht)

    Uw Email (verplicht)

    Uw bericht

    Let op, u dient akkoord te gaan met de onderstaande privacy verklaring: