Huur zaal Yoga-Loft

» home » Contact » Huur zaal Yoga-Loft

Prachtige ruimtes te huur

Wil je je aansluiten bij Yoga-Loft Leiderdorp en heb jij een mooie les / workshop of cursus voor onze bezoekers, wekelijks of incidenteel, neem dan gerust contact met ons op. We zoeken een nieuwe collega wiens les / training / cursus een mooie aanvulling is op het huidige aanbod. Dinsdag overdag, woensdag overdag en avond, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er nog mogelijkheden in het rooster.

Loft 1 is onze lesruimte van ruim 80 m² met een mooie lichtinval dankzij de vele ramen. De lesruimte heeft een serene uitstraling en is voorzien van een prachtige vloer met vloerverwarming en voor de warmere seizoenen is airco aanwezig. Aanwezig zijn yogamatten, (meditatie)kussens, knierollen en dekentjes. Daarnaast een geluidsinstallatie, stoelen, massagetafel, projectiescherm, etc. We hebben een gezamenlijke, sfeervolle ontvangstruimte en ook een kleedruimte is aanwezig.

Yoga-Loft Leiderdorp bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Werk jij binnenkort ook in deze fijne ruimte?
We maken graag kennis met je.

Tarieven  Loft 1 per 1 januari 2023.
De bedragen zijn exclusief 21 % B.T.W.

1 uur           €  24,75
1,5 uur        €  37,00
2 uur            € 49,50
Dagdeel     €  60,50
Hele dag   € 121,00

Zoals je kunt zien rekenen we één vast bedrag per ochtend, avond of weekend en ook voor vaste of losse verhuur. Dit is exclusief de wisseltijd van 15 minuten voor/na de les of workshop. Wijzigingen onder voorbehoud.

Informeer vrijblijvend naar de huurvoorwaarden bij:
Ida via ida@tuinhofvitaal.nl / 06 – 3002 5183 of bij Stefanie via info@yogaenmeer.nl / 06 -1337 7471

We drinken graag een kopje thee met je en laten je de Yoga-Loft zien!

Loft 2 is een mooie compleet ingerichte praktijkruimte van ongeveer 24 m2 met veel daglicht. Ook hier ligt een prachtige vloer met vloerverwarming. Huren kan per uur, dagdeel of dag. De huur is inclusief water, licht, wifi, gebruik van keuken, kleed- en wachtruimte. De bedragen zijn exclusief 21 % B.T.W.

1 uur                          €   10,00
Dagdeel (4 uur)    €   40,00
Hele dag (8 uur)   €   80,00 (8 uur)
Vaste dag/week    € 180,00 /maand

Wil jij binnenkort ook flexibel of voor langere tijd vanuit deze fijne ruimte werken? We maken graag kennis met je.
Neem voor meer informatie of een bezichtiging vrijblijvend contact op met Annelies, 06 – 4308 3619 of mail annelies@ontspan.me
De ruimte is niet beschikbaar voor massages en/of beauty werkzaamheden.