Bedrijven

Mindful werken

Bedrijven

Gezond werken

Bedrijven

Mindful Werken en Gezond Werken Bedrijfstrainingen Tuinhof Vitaal

Tuinhof Vitaal biedt bedrijven trainingen aan op het gebied van Mindful Werken, Gezond Werken en Mindful werken in de zorg.

Mindful Werken  

Vind u het belangrijk dat uw medewerkers zich fysiek en mentaal fit voelen?
Uit onderzoek blijkt dat Mindful Werken een positieve invloed heeft op het omgaan met stress, communicatie, onderlinge samenwerking, werkprestaties en creativiteit.
Breng Mindful werken in uw organisatie en u zult merken hoe dit uw medewerkers en organisatie ten goede komt!
Naar de trainingen>>

Gezond Werken

Vind u het belangrijk dat uw medewerkers zich bewust zijn van de fysieke en mentale belasting van het werk? En dat ze inzicht hebben in de risicofactoren van fysieke en mentale overbelasting?
Bij Gezond Werken ontwikkelen uw medewerkers de kennis en vaardigheden om op een gezonde manier om te gaan met werkplek(inrichting), werkorganisatie, werktijden, werkdruk/stress, werkwijze/houding-techniek.
Naar de trainingen>>

Mindful Werken in de Zorg

Bent u een u een zorginstelling of zorgorganisatie? Heeft u te maken met hoog of dreigend ziekteverzuim als gevolg van werkstress? Ziet u graag veerkrachtige medewerkers die hun werk met aandacht en plezier doen? Het ‘Mindful Werken in de Zorg’ trainingsprogramma biedt zorgprofessionals de mogelijkheid om meer grip te krijgen op werkdruk, stress en op andere uitdagingen in het werk. ‘Mindful Werken in de Zorg’ is een samenwerking tussen de bedrijven Heelimperfect en Tuinhof Vitaal. Het trainingsaanbod is geaccrediteerd voor verpleegkundigen, verzorgenden, kraamverzorgenden en verloskundigen.
Ga voor meer informatie naar Mindful Werken in de Zorg

Bedrijven

  Bedrijf (verplicht)

  Contactpersoon (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

  Let op, u dient akkoord te gaan met de onderstaande privacy verklaring: