Mindful Pilates – Ervaringen deelnemers

‘Na 3 keer Pilates waren mijn schouderklachten sterk verminderd. Het werken aan mijn houding en versterken van mijn spieren in alle rust doet mij goed. Nooit eerder deed ik pilates, ik vind het een geweldige ervaring. De manier van lesgeven van Ida daarbij is erg prettig. Een weldaad voor lijf en hoofd!’    Hanneke van Beek

‘Dankzij Pilates voel ik mij een stuk leniger en zijn mijn rugklachten afgenomen’   Maria Bakens

‘Na een uurtje Pilates bij Ida, voel ik me FIT, SOEPEL en ONTSPANNEN. Een super begeleiding. Ik wilde dat ik dit jaren geleden had ontdekt’.  Peggy Fernandes

‘Met mijn man en kinderen (8 & 14 jaar oud) bij Ida een gezinsles Mindful Pilates gevolgd. Dit omdat ik met hen mijn ervaring met de Mindful Pilateslessen die ik bij Ida volg, wilde delen. Mijn gezin was na afloop net zo enthousiast als ik. Doordat Ida naast een goede Mindful Pilates docente, fysiotherapeute is,begeleidt ze je tijdens de lessen erg goed bij eventuele blessures of lichamelijke klachten’   Sjoukje Stienstra